Mangesyslar

Share

Naboen vår er ein mangesyslar. Han har gravemaskin og tek på seg jobbar for mange folk, men har ikkje blitt med i arbeidet til Nye veier. Der er det mange som har funne arbeid på den nye E39 i denne tida, men han meiner at nokon må ta dei andre jobbane når folk treng hjelp til graving, alle kan ikkje vere låste til Nye veier.

Då eg hadde vore på Mandal legesenter denne veka, eg fekk Reidun til å kjøre, så slapp eg å leite etter parkeringsplass, tok vi ein tur rundt Kigevannet, det har eg skrive om på bloggen tidlegare i veka. Og så kom vi forbi naboen, det er ikkje så ofte vi er den vegen, turen går helst til byen og ikkje til Tregde, og så fekk eg motivet av to fyrlykgter som var utrangerte og tekne på land.

Då kom eg til å tenke på sitatet frå Kjærlighetens komedie av Henrik Ibsen: Kan hende jeg seiler min skute på grunn; men så er det dog deilig å fare!

Det er jo risiko for å seile skuta på land når fyrlykta står i Tregdeveien og ikkje på ein holme utanfor Tregde.

Kan være et bilde av utendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.