Med traktor

Share

Min mann kan ikje gjere noko om han ikkje kan bruke traktor, var det ei bondekone som sa.

Tor Espen Helle kan meir enn å kjøre traktor til Kristiansand for å protestere mot bondeoppgjeret. I kveld var han med i radio og fortalde om korleis han opplevde turen. – Det var tommel opp frå alle som såg dei på vegen. Og Tor Espen talte med fynd og klem om kor viktig jobb bonden gjer. -Om du vil sjå grøne jorder og levande bygder, må du kjøpe norske varer og ikkje gå etter billige importerte varer.

Det same sa Jørund Kvåle Hansen som var Aust-Agder sin representant i kolonna som reiste til Oslo. Marknadsmakta er viktig, sa han og meinte at om kundene droppar å kjøpe produkt frå andre land, som billigkjedar som har i sal, så er det god hjelp.

Han kunne nok halde på ein halv time til, men den første halvtimen av den aktuelle timen var over, så eg måtte avslutte og heller ta ein prat med Terje Greibesland om satsinga til Setesdal bilruter. Dessverre var linja til hans telefon noko vanskeleg, så det var litt vondt å høyre på ham.

Men det var interessant å ha radio frå Mandal att.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.