Smal veg

Share

I Eskelandskleiva er vegen svært smal, og då ein lastebil møtte ein annan bil i dag, gjekk det galt. Helge hadde vore i Mandal og såg at bilen stod i grøfta. Det fortalde han då han kom heim, og då nytta Nikolai høvet og sprang opp for å ta eit bilde.

Eg hjelpte han med å sende det til Lindesnes Avis og tenkte at no skulle Nikolai få sitt bilde på trykk i avisa. Men avisa ville det annleis, dei sende eigen journalist til ulykkesstaden og han tok bilde både frå framsida og baksida, intervjua sjåføren, som ikkje ville ha namnet sitt i avisa- At tipset kom frå Nikolai Lyckander opplyste dei heller ikkje.

Slik er det av og til. Men eg meiner at den bør ærast som æra skal ha, så her på bloggen legg eg ut bildet han sende meg og som eg sende til avisa med denne teksten:

Bildet illustrerer bedre enn ord at det også trenges å utvide Tregdeveien nedenfor Skjernøykrysset. Foto: Nikolai Lyckander

Åpne bilde

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.