Solskinsdag

Share

Ein liten time i sola i ettermiddag gav meg sikkert ein dose D-vitamin, eller kva det no er for slags vitamin ein får av sola. Og så fann vi resten av eplekaka Reidun bakte til helga og fekk ein smak til ein kopp kaffe. Auga til Reidun må framleis dryppast, i kveld var det min jobb, vi bytter på det, Helge og eg.

Ein vert ikkje så produktiv når sola steiker, så eg har ikkje kome langt på skrivinga på Setesdalswiki, men eg har gjort klar noko stoff som truleg vil kome ein av dagane. Det handlar om De kirkelige landsmøtene, eg trur ikkje det er så mykje stoff om desse på Internett. Den boka eg hentar stoffet frå, er over 40 år gammal. Eit litt artig poeng er at ein av dei som medverka til at boka kom ut, budde eg saman med då eg gjekk på Bibelskolen i Oslo i 1966/67

Her er programmet for Valle Radio i morgon:

Program

18.00 Kvarteret

Programinformasjon ved Siri Johannessen, og det utsatte grubleriet fra 11. mai om vår og kortesjer,

  • «Traktor med henger» med Vazelina Bilopphøggers fra albumet Gammel Oppland (1994).

18.15 Andakt

ved Odd Rannestad om Lydia, fra Norea Mediemisjon,

  • T.B. Barratt: «Løft ditt blikk, du ungdomsflokk» med Odd Bergum fra albumet T.B. Barratts kjæreste sanger (2007).

18.30 Olavs musikktime

ved Olav Lindstølen

19.30 Timen

med Anders Dalseg fra Setesdal bygningsvernsenter.

med nytt fra Åpne Dører ved Olaug Lillian Bjørke og Ole Lilleheim om Perleprosjektet

20.30 Postludium

Niklos K. Besteland hadde valgt musikk av de tre store B’ene

21.00 Kyrkjebakken

  • Antonio Salieri: Del av «Imperial Fanfare».

Bursdagsgratulasjoner fra 1. juni.

  • Oslo Gospel Choir: «Velsignelsen» fra albumet Gloria.

Eksterne lenker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.