Utedag

Share

Vi har besøk av Rønnaug med familie, og i dag var det fint for ein utedag, passeleg temperatur og slikt. Rett nok var det ei regnbyge, men så tørka det opp att og blei retteleg fint. Og dei gjekk og pusla, raka litt gras, etter første slått om våren ligg det att litt, olja terrassen og pusla med ulike oppgåver, men tok seg også tid til litt frisbee-kasting med Nikolai på 12.

Dei andre barnebarna er så store at dei har eigne prosjekt, Håkon er russ og Kristine er i Sør-Afrika for å gå på gymnas der.

Reidun hadde time hos optikar i dag og det gav henne også ein utedag, for optikaren sende henne til augeavdelinga i Arendal for ekstra sjekk, og det synte seg at ho må få festa netthinna, som har løysna i eine kanten. Så det blir tur til Ullevål 17. mai.

Det verkar elles som om biltoga 17. mai alt har starta, rett nok er ikkje bilane pynta med flagg enno, men det går ein jamn straum både austover og vestover, nordover og sørover, etter det ho kunne fortelje då ho kom heim att.

Det er også eit uteliv.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.