Milde og gode augo

Share

I artikkelen som Erik Kjebekk skreiv i Setesdal og Setesdølar om Thor Lande, siterer han Olav Skeie som skreiv om dei milde gode augo Lande hadde. Det har også Reidun, kona mi, sjølv om det eine auget akkurat no for tida har litt problem, det skal eg ikkje skrive om no, det fortalde eg om tidlegare.

Av og til lurer eg på om det er grunnen til at naboen helst vil ha henne på besøk kvar dag. Slik var det også i dag, då Torbjørn Greipsland kom innom ein liten tur, gjekk Reidun på nabobesøk. Vi sat ei stund og løyste verdsproblem, eller i det minste snakka om artikkelen på Setesdalswiki som eg nettopp hadde lagt ut. Den fekk eg frå Torbjørn og den handla om mannen som hadde den første bilen i Mandal.

Seinare i dag delte Thor Gunnar Hansen eit bilde av det som kanskje var den femte bilen i Facebook-gruppa Du vet du er fra Mandal når

Eg tenkte eg skulle gjere han oppmerksam på Torbjørn sin artikkel på Setesdalswiki, men har ikkje kome så langt enno.

Til vanleg har vi risgrøt på laurdag, og slik vart det i dag også. Helge er framleis i Oslo, og sjølv om han hadde sagt at han skulle kome tilbake i dag, utsette han det, så etter grøten tok Reidun ein tur  til Tregde Marina og fekk melk og litt anna til helga. Ettersom eg ville ha middagslur, stakk ho innom naboen medan eg sov.

Då eg var vaken att og ho var vel heime, sette vi oss ut og hadde kveldsmaten på terrassen. Då tok eg dette bildet av kveldssola som skein med milde gode augo mot meg på terrassen.

Kan være et bilde av 1 person og utendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.