Opprydding

Share

Eg skulle vore flinkare til å kaste aviser. Setesdølen tek eg vare på, men Fævennen og Lindesnes vert kasta. Og så er det Vårt Land, der er det så mykje interessant som eg skal lese seinare at eg legg den til sides.

Men så rekk eg ikkje å lese det eg skulle, og så kjem det ei ny avis. Ein periode var eg god til å kaste, men no har eg vore svak ei stund, og då veks haugen att.

I går tok eg ein runde og tenkte at eg skulle klare å kaste nokre aviser, men i staden vart eg sitjande å lese og tenke at der var det noko som kunne bli ein artikkel på Setesdalswiki, og der var det noko anna.

Det enda opp med at eg ikkje fekk skrive anna enn bloggen, og det fekk eg ikkje i dag heller. Målet mitt er jo å skrive litt kvar dag.

I dag las eg om forfattare Andrew M. Greeley. Han var lærar og prest og forfattar og skreiv ikkje mindre enn 5000ord kvar dag. Det vart mange fagbøker og romanar av det til slutt, han levde til han var langt over 80 år.

Eg skriv ein blogg, noka bok ser det ikkje ut til å bli. Men Geir Daasvatn laga eit hefte eg fekk i dag. Den handlar om Evje og Hornnes og brukar stoff frå Setesdalswiki.

Eg får prøve å rydde litt i morgon, tur eg.

Eller kanskje onsdag…

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.