Orgelspeilet

Share

I dag kom Orgelspeilet nr. 2, 2021 i postkassa. Det er eit fagtidsskrift om orgel og orgelbygging og eg har halde det i ganske mange år sjølv om eg ikkje er organist eller orgelbyggjar.

Dette nummeret hadde fleire interesante artiklar, mellom anna om Tournemire og Widors memoarer, Walcker-orgelet i Gamle Fiskum kirke, om den eksentriske orgelbyggjaren Robert Nope-Jones og orgelet hans.

Der var det også omtale av eit nytt hefte med komposisjonar av Bernard Emmelkamp, han fekk høveleg positiv omtale for dei tre verka som er med i den utgjevinga.

Av og til har eg tenkt at Orgelspeilet kunne oversikt over artiklane på Setesdalswiki, då hadde dei vore søkbare. No ligg det siste som bilde på heimesida www.orgelselskapet.no, der framsida og baksida av nr. 1, 2021 låg ute i kveld.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.