Tor med hammaren

Share

I dag var Tor med hammaren ute og rei over Mandal. Han slo ganske hardt utover dagen, det både lynte og drønna ganske kraftig. Eg hadde tatt ein middagskvil og nesten hoppa i senga av eit av slaga hans. Då var det i grunnen bare å stå opp att.

Elles er det å merke at gårsdagen var ein merkedag for Setesdalswiki, for vi runda 93300 artiklar. Då måtte eg skrive litt på Såpekassen, talarstolen for kommentarar om prosjektet:

93 300 artiklar

2. juni 2021 runda vi eit nytt hundretal på Setesdalswiki. Produksjonen har vore laber i vår, vi brukte fem månader på 300 artiklar etter at vi kom til 93 000 nyårsaftan. Artikkelen var 13. august 2021, då er det Landbrukets dag 2021 på EvjemoenGeir hadde sett brosjyra og laga artikkelen. Så skreiv eg ein artikkel til, Det 2. frivillige kirkelige landsmøte,dermed er vi i gang mot eit nytt hundretal. —Harald Haugland (diskusjon) 3. jun. 2021 kl. 00:03 (CEST)

Og no er det 93306 artiklar, så litt produksjon vart det i dag og.

Men Tor med hammaren slår framleis så gneistrane flyg over oss.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.