Utsettng

Share

Kveldens  sending i Valle Radio måtte utsetjast til neste veke. Etter det eg fekk vite, var det møte i Bykle kommunestyre. Sjølv om tysdagssendinga skal prioriterast, blir det jo ikkje sending når Bykle Radio, som Valle Radio sender programma gjennom, sender kommunestyremøte. Valle Radio kunne jo bare streama sendinga, men då når ein ikkje lyttarane på FM.

Dermed fekk eg god tid til å sjå fotballkamp i staden for å høyre på Valle Radio. I pausen mellom kampane hadde vi kaffe på terrassen, og då tok eg bildet Blomstrende Sørland, som eg la ut på Facebook.

Opprinneleg var dette ei bok som kom ut i 1994 der Dagfinn Tveito i Hageselskapet presenterte hagar rundt om i Agder. Boka vart omtalt slik:

Boka har sin tittel fra et fellestiltak der samtlige kommuner i begge Agder-fylkene deltok, med lokallagene i Det norske hageselskap som ideskapere og samarbeidspartnere. Målet var at både blomster, nærings- og friluftsliv, og alle fritidsgoder skulle blomstre som aldri før. Boka er en kombinasjon av prosa, lyrikk, natur- og hageinformasjon, og gis ut i samarbeid med styringsgruppen for dette tiltaket. Illustrert.

Kan være et bilde av 1 person og blomst

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.