Minnedag

Share

Nasjonal minnedag ti år etter Utøya-massakren og eksplosjonen i regjeringskvartalet vart markert med sending på TV i heile dag. Ein kunne neppe unngå å få med seg noko av det om ein hadde på TV i dag, sjølv om ein kunne velje andre kanalar og få eit tilnærma vanleg program.

Her i stova valde vi å følgje Statsraad Lemkuhl si ferd mot Bessaker ei stund, men tv var også av i lange periodar. Eg ville gjerne bli ferdig med boka Den savnede søsteren, som eg lånte i butikken på Bjelland då vi var på tur måndag.

Eg hadde trudd det var siste boka i serien, men då eg kom til slutten, synte det seg at den siste boka kjem ut til neste år. Så då har eg noko å gle meg til, for serien er fengslande å lese. Om du lurer på kvifor det er blitt lite skriving av meg på Setesdalswiki denne veka, så har du svaret no.

Eit prosjekt i sommar har vore å gjere klar for å skifte ein vegg i låven. Difor har vi fått ein palle med bord som barnebarna no held på å male. Det er lettare å male bord som ligg, enn bord som står, for når dei står, må malaren også stå, og då blir det stige eller lift. Vi leigde ein lift også, for å få malt bord som står og som er skifta tidlegare.

Men i arbeidsøkta treng arbeidsfolka pause, og i dag var det vaffelpause. Eg burde ha teke bilde av gjengen rundt vaflane, men då eg kom på det, var dei oppetne. Difor vart det bare eit bilde av det som stod att på bloggen i kveld.

Kan være et bilde av drikk, innendørs og tekst som sier 'FARRIS 3 PANT 200721 ROMME ('

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.