Takk

Share

I dag reiste dei som har gledd oss i ferien heim att. I år har dei hatt høve til bading og strandliv 20 dagar, i fjor var det bare ein, så slik sett var ferien svært vellukka. For oss å få vere saman med barnebarn litt er jo også ei glede.

Barna våre har jo busett seg noko langt borte. Men det gjorde jo vi også då vi var unge, då reiste vi først til Bergen og så til Stokmarknes, så besteforeldra hadde lang veg om dei ville sjå barnebarna og motsett.

Torbjørn Greipsland kom også innom. Han er på tur tilbake til Askim ein av dei næraste dagane, men han hadde med ein pose med aviser eg ikkje les så ofte, så no har eg litt lesestoff og vil lese Norge i Dag og Israel Today og fleire andre hefte og sjå kva dei skriv. Kan hende blir det artiklar på Setesdalswiki også.

Eg hadde gått for å ta ein kvil då det ringte på døra. Der stod nabo Christian med kjøt, frysa hans hadde gått i stykker, så han lurte på om vi vill ha det, elles måtte han kaste det. Då eg vakna, lukta det steikt kjøt i huset, så det blir nok rådyrmiddag i helga.

Her var det altså tre gode grunnar til å seie takk. Å øve seg på å finne noko å takke for, det kan vere ei god øving.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.