Flott dag

Share

Veret var flott ute, men endå flottare var det inne då vi sette oss til middagsbordet litt over klokka 14. Det var jegergryte med ris og salat, og rundt bordet sat Jorunn og Ole Thorvald, Solvor og Gaute, Brit, Gunbjørg og Sigurd, Helge, Reidun og eg. Maten smaka godt, takk til nabo Christian Ihme for rådyrkjøt til jegergryta. Truleg hadde det beita rundt på eigedomen vår før det vart skote.

Etter maten var det godt å sitje ute på terrassen å prate, vi delte oss i to grupper, og eg var ikkje med i strikkegruppa, for å seie det slik. I mi gruppa snakka vil mellom anna om opplevingar eg har hatt i livet, Gaute fungerte som intervjuar og meinte at eg burde ha skrive ei minnebok til glede for komande slekter. Det hadde eg ikkje tenkt på før.

Etter ei stund trakk vi inn og fekk oss ein liten strekk, augo vart små i varmen, men etter å ha late dei kvile litt, var eg klar for ny innsats, denne gongen rundt eit kakebord der vi mest kunne ha ei halv kake på kvar. No er det slik at magen blir mett før augo, men i godt lag går det nok meir enn om vi sat aleine.

Ei god historie vart det også, den var det Brit som fortalde: Ein bonde hadde ein dreng som gjorde svært lite på garden, men åt desto meir. -Kvifor har du den drengen, spurde naboen. -Eg treng lorten, var svaret.

Jo, det var ein flott dag. Her er Jorunn og Ole Th. i fint solskin

Kan være et bilde av 2 personer, inkludert Ole Thorvald Moen, folk som sitter, innendørs og utendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.