Funderingar

Share

I løpet av ein dag går det mange tankar gjennom hovudet. Eg trur det er uråd å fange alle, dei kjem så fort og assosiasjonane er så mange.

Men nokre kan ein jo prøve å følgje. I dag skreiv vi inn bokstaven K av prestar og teologiske kandidatar frå boka eg har skrive om før, den som eg bare kallar Presteboka 1974. Det er kome slike bøker seinare og, då eg snakka med Solvor i telefonen sist, sa ho at ho skulle prøve å hugse å ta med dei to som dei har, så kunne eg sjekke med dei også.

Desse listene gjev mange røde lenker, men det er alltid moro når eg sjekkar med førehandsvisning og ser at det er nokre som blir blå også. Då tenkjer eg at eg burde skrive fleire artiklar ut frå desse røde lenkene, slik at fleire blei blå, men så er eg litt lei, og så blir det til at eg finn på nok anna.

I går skreiv eg inn I og J, og tanken var å få inn misjonær Else Iveland, ho var gift med Tobias Iveland og hadde nyleg åremålsdag. Tobias fekk eg artikkel om, men Else ventar framleis. Det same gjeld Dreng Harstad, som jo var valldøl og som eg i alle fall burde få på plass.

No har Vårt Land ei stund hatt tema om kirkekunst på baksida, og det kunne vore fint å bruke det stoffet til artiklar på Setesdalswiki også. Flotte bilete blir omtalte og analyserte, her er det godt stoff å bygge på, og bileta er ofte tekne frå Wikipedia sitt biletarkiv Commons, som alle kan bruke.

Kan hende blir det i morgon?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.