Hus forbi

Share

I dag gjekk sendinga i Valle Radio meg hus forbi. Vi hadde litt sein middag og så tok eg meg ein strekk. Reidun skulle kjøre til Holum og levere noko garn som Helga kunne få med leilighetsskyss til Valle, og eg sovna til. Då eg vakna, var ho komen heim att og så vart vi sitjande og snakke om turen hennar.

Eg fekk altså ikkje høyre programmet, men det var jo interessant med både folkemusikk og samtale med Johannes Morken i Stefanusalliansen om situasjonen i Afghanistan. Gjennom åra som lærar i vaksenopplæringa hadde vi jo elevar frå dette landet, så vi tenkjer litt ekstra på dei i desse dagane.

Her er programmet:

Velkomne til sending 🌸 Nettradio: https://stream.valleradio.com/valle_hq
18.00 Kvarteret: Programinformasjon og kåseri
1815 Over en åpen bibel med Margit Hunemo frå Norea Mediemisjon
1830 Folkemusikktime frå Torleiv H. Bjørgums hundreårsjubileum
1930 Aktuelt om Afghanistan med Johannes Morken frå Stefanusalliansen og Jostein Sæth frå Norea/SAT-7
2010 Norsk orgelfestival i Stavanger med Ann-Karin Både
2030 Postludium med Ann-Karin Både
2100 Kyrkjebakken

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.