Husfliden

Share

I sentrum av Valle ligg Husfliden. I den tida eg jobba i Valle hadde eg ofte med kofter som Reidun hadde strikka og som eg leverte på Husfliden. Etter at eg slutta, måtte ho sende dei med posten, og i sommar har det vore smått med strikking ettersom det har vore smått med bestillingar.

Eg trur Karin Bøe, som no er leiar av Husfliden har hatt mykje folk innom i butikken i sommar, men kven kjøper lusekofter i 25 graders varme?

Men eg trur det er noko på gang, for i går sendte ho av garde ei bestilling på 10 kg garn til Rauma ullvarefabrikk, så kanskje ho har fått bestillingar att.

Arne og Carlos var innom på Husfliden i sommmar, vi såg bilete av det på Facebook, eg spurde Reidun om ho hadde strikka nokon av dei koftene dei hadde på seg på bildet.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.