Ingen fødselsdag

Share

Ingen har fødselsdag i dag. Slik har det stått på framsida av Setesdalswiki i heile dag. I kveld tok eg telefonar til både Helge Haugland og Geir Daasvatn for å høyre om dei hadde nokon i sine papir som hadde fødselsdag i dag og som vi kunne få ein artikkel om, men ingen av dei hadde det.

Eg hadde trudd at vi etter kvart hadde så pass mange namn inne at det skulle vere nokon å markere fødselsdag for kvar dag året rundt. Men det var det altså ikkje. Eg sjekka også Gratulasjonar i Setesdølen siste veka, men der var det bare ein niåring, og vi brukar ikkje å ta med folk før dei er konfirmerte i det minste.

No går denne datoen mot slutten, så no er det eit år til neste gong. Vi får håpe at det dukkar opp ein som vi kan skrive om innan den tid, for det er litt ille at vi etter å ha halde på med denne wikien i over ti år, enno ikkje har funne levande folk med fødselsdato 28. august.

Men neste år, då må det vel gå?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.