Juksa litt

Share

I dag måtte eg juksa litt, som Ingrid Espelid sa då ho henta fram ein ferdig rett frå kjøleskapet eller frå steikeomnen. Ho kunne ikkje vente til steiketida var over.

Problemet mitt var at eg ikkje hadde publisert bloggen eg skreiv i går, eg hadde bare skrive den. Det oppdaga Reidun, ho lurte på kva eg hadde skrive om i går. Så då måtte eg publisere ved middagstid i dag, om lag 12 timar forsinka. Etter at eg hadde publisert, gjekk eg inn og retta publiseringstidspunkt med 12 timar, då vart det rett dato.

I dag vart eg overraska då telefonen ringde i ettermiddag. Det var Olav Føreland som hadde vore i Mandal saman med kona Marit Føreland og Niklos K. Besteland. No lurte dei på om det passa å kome innom ein liten tur. Og sjølvsagt passa det. Det er ikkje kvart år Niklos er på besøk hos oss, og heller ikkje Olav og Marit, men dei var her i fjor også. Like hyggeleg kvar gong.

Marit og Reidun gjekk ein tur i hagen medan vi mennene vart sitjande og snakke, Olav ville vite meir om Setesdalswiki. Og det er jo eit emne eg ikkje har så vanskeleg for å snakke om, så praten gjekk lett. Niklos, som ikkje er nokon datafreak, fall nok litt utanfor då. Men han tok det att då han fortalde om turen han hadde vore med Setesdal sogelag til Suldal og Vanvik. Det var ei oppleving han ikkje ville ha om att, for vegane var smale og bakkane bratte. På turen var dei bare åtte personar, dei nytta difor to personbilar.

Ettersom dei hadde hatt fiskesuppe på kafé og kaffe hos Øyvind Brådland tidlegare, vart det bare eit glas med godt Mandals-vatn hos oss før dei reiste vidare.

Kan være et bilde av 3 personer, folk som står og utendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.