Nytt semester i radioen

Share

I kveld var det samling for medarbeidarane i Valle Radio. Der presenterte Ørnulf oppsettet for komande halvår, slik han plar gjere på medarbeidarsamlingane våre. Eg skulle gjerne ha vore der, men er jo glad for at eg framleis kan vere på lista over programleiarar. I haust skal eg ha tre onsdagskveldar.

Valle Radio har halde på lenge med frivillige folk som gjer jobben. Slik vil det nok bli i framtida også, og dei kostnadene som vi har hatt, har blitt dekka av inntektene frå Påskebasaren. Sjølv om nedslagsfeltet ikke er så stort, kan alle høyre over Internett, og i desse sendingane ringer det inn folk frå heile landet og av og til også frå heile verda.

I haust er det dei same gode folka som held liv i radioen. Torleif, Torfinn og Håvard har andaktane, kommunen stiller med sine folk og lista med teknikarar og programleiarar er også plent som før. Den kan du sjå på Setesdalswiki. Dei fleste lenkene for medarbeidarane er blå, men nokre er røde, dei må vi kanskje jobbe litt for å få blå etter kvart.

Her er lista,

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.