Tomt hus

Share

Etter nokre dagar med fem til bords kjendest det noko tomt då vi i kveld hadde kveldsmat, bare eg og Reidun. Margunn og Stein reiste heim til Sandøya der Margunn hadde mange oppgåver komande veke i jobben som biblioteksjef i Bamble kommune og Stein var neppe utan noko å gjere, han heller, sjølv om vi ikkje snakka så mykje om jobben hans denne gongen.

Helge reiste til Oslo, det ser ut til at han snart kan avslutte livet som koronaflyktning frå houdstaden. Sjølv om det ikkje blir på denne turen, så blir det kanskje innan august er slutt. Han har vore svært interessert i å fylgje med på Statsraad Lemkuhl si ferd langs kysten, i går reiste dei endåtil ein tur til Båly i Spangereid for å sjå skuta på nært hald, han og Stein.

Men i kveld droppa vi å ha fjernsynet på og kunne heller nyte ein stille kveld.

Nå er ikkje eg heilt sportsidiot akkurat, men i natt stod eg opp klokka 04 og fekk med meg bronsekampen. Det var jo rått parti, handballjentene til Sverige vart vel mest overkøyrde. Då dei var ferdige, såg eg litt meir på tv, så la eg meg att.

Då huset var tomt, sat vi litt på terrassen, det var helst heitt i sola. Men seinare styrta regnet ned, så det skiftar fort.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.