Våte som kråker

Share

-Vi reiser til Båly for å sjå Sommerskuta, sa Helge i kveldinga. Han og Stein reiste i fint, tørt ver, vi andre blei heime for å sjå om vi fekk sjå dei på kaien. Men det gjorde vi ikkje. Grunnen fekk vi vite i telefonen då først Helge og sidan Stein ringte til Margunn og fortalde at dei var på veg heimover.

-Det regnar, vi er søkkvåte.

Vel heime kunne dei fortelje at på turen bort var det tørt og fint, men like før båten kom, så kom det ei styrtbyge. Det var lett å finne parkering, så sjølv om det var mange som møtte opp, var det god plass.

Det er ikkje så mange gonger eg har vore der, men Spangereidkanalen måtte vi jo sjå ein gong. Båly er like ved denne kanalen.

Sjølv om dei omtrent var på veg heimover då skipet klappa til kai, fekk dei nokre flotte bilete. Dei kan du sjå på Facebooksida til Stein Haugland. Her er eitt som han tok:

Kan være et bilde av en eller flere personer, utendørs og tekst som sier 'JULA JULA'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.