Elvis, Oddvar og Ivar

Share

Kveldens sending hadde stort spenn i musikken. I Musikktimen var tema Elvis Presley. Ettersom han er død, kunne Siri Johannessen ikkje snakke med han. Men det kunne ho med Oddvar Høgevoll og Ivar Skippervoll, Ivar skulle vere prestevikar i Valle ei tid etter det eg fekk med meg. Dessverre fekk eg ikkje med meg så mykje av sendinga i kveld, av og til er det andre ting som må gå først, og slik var det i kveld.

Men Postludium med Ben van Oosten på orgelkrakken, det fekk eg med meg og det var stor musikk av dei store franske komponistane.

Program

18.00 Kvarteret, programinformasjon og kåseri
18.15 Over en åpen bibel Tom G Johnsen frå Norea Mediemisjon
18.30 Musikktimen med tema Elvis Presley
19.30 Timen med Oddvar Høgevoll og Ivar Skippervold
20.30 Postludium ved Siri Johannessen
– Ben van Oosten, konsertorganist i 50 år, fransk romantisk orgelmusikk
21.00 Kyrkjebakken

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.