Kom arbeidslyst

Share

Eg skreiv for nokre dagar sidan at skrivinga mi helst skjer på kveldstid. Geir skriv meir om morgonen, og i dag starta han ganske tidleg med å skrive om bøkene til Oddbjørn Aardalen medan eg i kveldinga skreiv inn overskriftene i torsdagsavisa og litt til. Dermed har vi no nådd 19 artiklar på det nye hundretalet.

Eg hadde nok meir skrivekløe tidlegare, då kunne det bli mange nye artiklar og mange redigeringar, langt fleire enn det blir no for tida. Før eg starta Setesdalswiki og bare skreiv på Wikipedia, kunne eg på ein god dag ha 50 redigeringar.

Difor tenkjer eg av og til på strofa Kom arbeidslyst og treng deg inn, her skal du motstand finne. For slik kjennest det ofte, arbeidslysten møter motstand kvar einaste dag, anten i form av at eg skal lese noko eller at eg blar gjennom facebook og gløy,er tid og stad. I dag kom eit forslag om å lese artiklar som Med Israel For Fred – MIFF – har lagt ut, og eg vart sitjande med dei ei stund.

Men på måndag, då må vel arbeidslysten ha trengt seg inn….

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.