Nye øyretelefonar

Share

Eg har sukka litt over øyretelefonane mine, særleg når eg har sending i Valle Radio. Då har mikrofonen vore litt vanskeleg, for eg kunne ikkje bøye den fram for munnen, han stod rett ned under øyra. Den nye kan eg heller ikkje bøye fram, men vonleg er han likevel betre, det får vi sjå neste gong eg skal ha sending.

Helge hadde høyrt mine sukk og bestilt i Komplett sin nettbutikk, trur eg. I kveld ko det melding om at han hadde fått ein pakke, og han reiste på butikken og henta pakken så seint som i 22.30-tida, butikken har ope til 23. Så no har eg pakka dei ut og høyrt litt musikk gjennom dei, når eg er ferdig å skrive bloggen for i kveld, skal eg høyre litt meir.

Dagen i dag har ikkje bydd på så mange overraskingar. Vi hadde besøk av naboen, og då vart det litt eplekake og kaffi medan praten gjekk. Eg tok også ein telefon til Steinar Kyrvestad etter å ha høyrt på sendinga frå kommunestyremøtet i Valle i går. I dag kunne eg høyrt på kommunestyremøte i Bygland klokka 18, men det droppa eg. I staden vart det litt Dagsnytt 18 før halvannan time med nyhetssendingar.

September har vore ein av dei turraste på 30 år, trur eg det var meteorologen sa og synte bilder frå tomme magasin. Og no skal vi sende straum til Storbritannia gjennom kraftkablar som opnar i morgon. Straumen blir nok dyrare då, så vi får vel fyre meir med ved. Ikkje alle kan det, så nokon må nok rekne med å ha lågare temperatur inne og kanskje ta på seg meir klær når vinteren nærmar seg.

Men enn så lenge skal eg høyre litt musikk i natta..

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.