Regjeringsskifte

Share

Eg skriv ikkje mykje om politikk her på bloggen, Men valet syner at folk vil ha eit regjeringsskifte og bytte ut Erna med Jonas. For folk flest er det ikkje sikkert at det betyr så mykje, det som gjeld folk flest er det jo stort sett semje om i landet.

No seier Jonas at han meiner at åtte år med høgrepolitikk har gitt auka forskjell mellom folk. Det vil han endre på.

Det har vore peika på i media her sør at Agder ikkje har hatt så stor innflyting på Løvebakken og i regjeringskontora. Om det blir likar’ no, står att å sjå. For mangt og mykje er lange trendar i ei samfunnsutvikling. Men arbeid for alle og løysing på klimaspørsmål er viktige oppgåver, og her treng ein samarbeid sikkert både til høgre og venstre.

Sjølv har eg ikkje engasjert meg aktivt politisk etter at eg flytta til Mandal. Eg tur ikkje KrF tapte valet av den grunn, men dei kom ikkje over sperregrensa og misser dermed mange mandat som dei kunne fått om dei hadde kome over.

Så får vi sjå framover kva det vil bety for landet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.