Aleine heime

Share

Det er ein film som eg har sett med stor glede, Alene hjemme. I kveld har eg vore aleine heime, men ingenting av det som skjedde i filmen, har hendt her.

Helge og Reidun reiste til Sandøya for å feire Helge sin 50-årsdag, dagen er i dag, men feiringa er i morgon. Eg skulle vere heime og passe katten. Etter at dei hadde reist, kom han ned frå loftet og drakk litt vatn, så mjaua han og ville ut. Etter ei stund var han på vinduet og ville inn att, og så har eg ikkje sett han. Om han vil ut att seinare i kveld, må han nok vere ute heile natta, for eg høyrer han ikkje når eg søv.

Når ein er aleine heime, kan ein lese ei bok eller sjå på TV. Eg valde det siste, og såg på snooker ei stund, men så valde eg Netflix og fann ein film etter at eg hadde hatt ein lang og god samtale med Torbjørn Greipsland og også lese eit innlegg han hadde i Dagen i høve regjeringsskiftet om Senterpartiets historie om statlig styring av kirken.

Eg gløymde heilt å drikke kaffe, men i skuffa fann eg ein pakke lefser. Dei smakte godt også utan kaffe. Slik gjekk no kvelden, og plutseleg ringde telefonen, så var det Reidun som ville seie God natt, akkurat som vi bruka å gjere då eg budde i Valle.

Kan være et bilde av 1 person og briller

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.