Etter sauesjå 2021

Share

Kveldens sending i Valle Radio var prega av Sauesjå 2021. Bare sjå programmet, der Ørnulf Hasla var programleiar og Torfinn Brokke teknikar:

Onsdag 6. oktober 2021

19.00 Tankar frå Bibelen ved Torleif B. Harstad.
19.30 Kommunen informerer ved Else Margit Tveit, oppvekst.
20.00 Lokaltimen
Valle radio fekk kulturprisen.
Glimt frå årets Sauesjå Marknad.
21.00 Open sending med Kristin og Ørnulf.

Eg fekk ikkje med meg starten, eg kom inn på slutten av Else Margit Tveit sin halvtime med kommunal informasjon, ho hadde mykje på hjarta frå skulesektoren og spedde på med Bygdenytt for oktober.

Så var det lokaltimen, og dåfekk vi høyre om att frå då Valle Radio fekk kulturprisen. Så hadde Ørnulf ein prat med Leif Kvinlog først og meg etterpå om historia den første tida. Neste år er det 25 år sidan vi starta, så eg nytta høvet til å seie at vi burde lage ei bok om dei første 25 åra. Eg meinte også at Leonhard Jansen ville høve best til å skrive den.

Men så var det sauesjåmarknaden, og her hadde Ørnulf gjort ein god jobb med små intervju med utstillarane på sauesjået. Det var tenleg ver og mykje folk, så seljarane var nøgde med dagen. Desse intervjua tok lang tid, så klokka var mest 21.30 før det vart Opi sending. Eg hadde laga 12 spørsmål basert på gårsdagens Setesdølen, og dei kom halvvegs. Mellom intervjua var det plass til ein prat med Gunnar A. Helle på ferie i Alanya i Tyrkia og Else Gyro Rysstad om Hovdenrevyen. Så  vart klokka 22.30, så det var tid for å runde av, det er jo arbeidsdag i morgon, som Ørnulf sa.

 

 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.