Gevinstar

Share

No er det så lenge sidan det har vore basar at ein har mest gløymt kor flott det er å kome heim med gevinstar. I kveld var Reidun på basar til inntekt for NMS på Kirkesenteret i Mandal, og sanneleg kom ho ikkje heim med gevinst.

Snart er det tid for jolemessa på Rysstad, Tallak Hoslemo har meldt på Facebook at ein kan kjøpe lodd via han, eg trur det var ti kroner loddet. I Mandal kosta årene 50 kroner for 5 nummer, så det blir jo ti kroner nummeret det også. Det er bare å melde seg til Tallak om ein vil ha vinnarsjansar på Rysstad i november.

Sjølv sat eg heime og såg litt på gullrekka, men så dukka eg ned i nokre av dei bøkene eg skreiv om i går. Ei av dei var så gammal at ho var falt i det fri, som det heiter og bøker som er på min alder og eldre. Kan hende skulle eg skrive noko frå den boka inn digitalt, eg får no sjå.

Her er spannet med Godis som Reidun kom heim med. Eg lurer på om det varer til jol.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.