Kulturvekerelatert

Share

I kveld var sendinga i Valle Radio kulturvekerelatert. Mellom anna fekk vi høyre ein prat med Øyvind Jacob som etter at han vart pensjonist, har teke til med teikning og som skal ha utstilling i Sæbyggjen. Øyvind har allstødt teikna, men vore meir aktiv i dei siste åra og endåtil starta med maling for eit par år sidan.

I det ho kallar Timen hadd Siri Johannessen  også ein interessant prat med Kristin Brokke, som også stiller ut, men ho gjer det i atelieret sitt i Brokke.

Nina Skjellanger var ein ny stemme i Valle Radio. Ho kom til Valle for to år sidan som lærar på gullsmedlinja på Valle VGS og ho skal halde kurs i smiing, ikkje i stål, men i sølv, meiner eg det var. Smiing i stål krev både høgare temperatur og tyngre utstyr.

Før alt dette var Øystein Kikut gjest i studio. Han likar seg kanskje betre på pianokrakken, i kulturveka skal han framføre Jazz på svenska i Sæbyggjen sundagskvelden. Det flotte flygelet som før stod i Spelestoga er no flytta til Sæbyggjen.

Det blir meir om Kulturveka 2021 i radioen i morgon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.