Lesekiosk

Share

Biblioteket i Valle fyller på med bøker i den gamle telefonkiosken som står mellom det gamle kommunehuset og huset der Valle handel heldt til tidlegare. Då eg jobba i Valle, parkerte eg ofte like ved, og mest kvar dag biblioteket var ope, var eg innom på biblioteket for å ta ein prat med Lisbeth Dalquist Homme, som då var bibliotekar.

Om utlånet er stort frå lesekiosken, veit eg ikkje. Eigentleg er det ikkje tale om utlån, men om å ta med seg ei bok. Foreningen !Les fyller på slike kioskar første gongen, og så ser det lokale biblioteket til at det er eit visst utval av bøker ein kan ta med seg der.

Inne i det fine biblioteket i Sæbyggjen var det traller med bøker ein kunne kjøpe for ein tiar, men det vart ikkje til at eg kjøpte noko, eg har dessverre så alt for mange bøker.

Kan være et bilde av utendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.