Nesten i mål

Share

Eg fekk etter kvart som dagane i oktober gjekk framover ein tanke om at eg skulle klare å nå eit nytt hundretal på Setesdalswiki i løpet av månaden. For å klare det, måtte vi skrive 100 nye artiklar før kalenderen bytta til november, men no er det bare minutt at, og vi enda på å mangle ni artiklar for å nå det målet.

På Wikipedia har dei også månadens konkurranse, og her var det ingen som sette opp konkurransen for oktober, så langt ut i månaden tok eg eit tak og sette han opp. Der har dei eit system som automatisk reknar ut poeng, og om ein klarar 200 poeng, får ein eit lite merke som ein kan sette på heimesida si. Merket er ikkje all verda for meg, men eg tenkte at eg skulle klare 200 poeng likevel. Men det enda opp med 139 i kveld, og det får halde.

Å sette seg delmål for det ein skal gjere, kan vere ein god tanke, til dømes å seie til seg sjølv at når eg har skrive tre nye artiklar eller utvida fem, så kan eg ta eit appelsin eller ein kopp kaffe. Men å vite at ein kan gjere det slik, er ein ting, noko anna er å gjennomføre det. For avisene kjem kvar dag og bør lesast, helst litt grundig, både når det gjeld Vårt Land og Fædrelandsvennen, som kjem kvar dag, og når det gjeld Lindesnes og Setesdølen, som kjem tre og to gonger i veka.

Og så skal overskriftene i Setesdølen skrivast inn, dei er jo grunnlaget for Setesdalswiki for meg, men det blir alltid nokre røde lenker som eg ikkje får skrive om, så det blir nok å halde på med, om ein no bare orkar. Eg likar best å skrive om kvelden, men så er det også noko interessant på tv, og dermed går kvelden.

Men får eg nye dagar i november, så skal det vel bli nokre nye artiklar også i den komande månaden.

Ein tanke om “Nesten i mål”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.