Sakte oppover

Share

Det går sakte oppover, men i dag nådde vi eit nytt hundretal med artikkelen om Anne Nomeland Helle, som vart gravlagd i dag. 93 500 artiklar er talet no, så det kan nok lukkast å nå eit nytt tusental før nyttår, men då må nok farten aukast endå litt framover. Av og til er det ein ny brukar som registrerer seg, men så blir det bare med det. Eg brukar å sende velkomen-helsing når ein ny brukar har skrive sitt første bidrag, men eg må kanskje starte med å sende velkomen når folk registrerer seg i staden.

Elles har eg putla litt på Wikipedia i dag. Han innante, Torolf Nordbø, trong litt hjelp til å skrive om at han ikkje lenger er medlem av Partiet De Kristne, så eg la inn ei linje om det i artikkelen om han. No er han partilaus, han melde seg ikkje inn i noko nytt parti etter denne utmeldinga. Så no vil han kanskje bare vere humorist, Men han er 64 år, så han kan kanskje også vere pensjonist, som meg. Men eg blir nok aldri ein slik humorist.

I morgon er det sauesjå, du må kome deg på det og ta med ei tjukk lommebok eller ein velfylt VIPPS-konto. Då kan du oppleve god, gammaldags marknadsstemning i Valle sentrum i morgon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.