Taco

Share

Denne helga har vi besøk av Margunn og Stein, og då høvde det å ha taco i kveld. Det må helst vere fleire enn to for eit slikt måltid, tenkjer eg. Men no var vi fem, og då høvde det fint.

Før vi kom så langt, hadde Margunn og Stein vore ein tur i Mandal og leita etter blå vaser på NLM Gjenbruk og på gjenbruksbutikken til kyrkja i Bryggegata. Vasen fann dei hos NLM. Om eg hadde vore med, hadde eg nok sett etter brukte bøker, men eg var ikkje med, eg tok meg ein formiddagslur i staden.

Medan eg sov, drøymde eg heil novelle, den tenkte eg at eg måtte hugse når eg vakna, det gjorde eg også til eg kom opp av senga, då var den borte. Slik er det ofte med draumar, dei blir borte før ein veit ordet av det.

Men eit taco-måltid blir ikkje borte, særleg ikkje når det blir avslutta med Firkløverkake og kaffe. Då må ein nesten kvile litt etterpå. Men så var det quiz med spørsmål frå både Fævennen og Vårt Land, og på laurdagar har Vårt Land 60 spørsmål i tillegg til dei faste ti, så vi fekk verkeleg skjerpe dei små grå.

Vi tok også ein telefon til Valderøy for å høyre korleis Margaret og Sigmund hadde det. I dag var det fødselsdagen hennar, så eg reknar med at Sigmund var i LEGO-bygging-modus, men Margaret hadde hatt ein hyggeleg dag og venta storinnrykk i morgon.

Kan være et bilde av mat og innendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.