Til avisa

Share

I dag sendte eg dette innlegget til Setesdølen om sendingane i Valle Radio denne veka:

Komande veke blir det mykje kulturvekestoff i Valle Radio. Det er ei rikhaldig kulturveke som også  radioen vil prøve å spegle. Alt tysdagskvelden vil vi få høyre Øyvind Jacob fortelje om kunsten sin, der mellom anna ugler står sentralt. Kristin Brokke driv også med kunst, ho tek imot i atelieret sitt i Brokke, men ho har anna tematikk og andre format. Det blir også eit innslag om smikurset som skal vere på den vidaregåande skulen. I tillegg kjem Øystein Kikut med eit musikkprogram.

Onsdagskvelden får vi møte middelalderstrikkaren Tommy Olsson som skal ha strikkekurs på Setesdalsmuseet for inntil 20 personar og Thor Gotaas som skal fortelje om loffarane på Hylestad soknehus, men som altså også blir med i eit mangfaldig program i Valle Radio.

Men eg skreiv ikkje at eg skal vere med Jorunn Lund Harstad i Opi sending onsdagskvelden om eg då ikkje blir slått ut av vaksinen mot korona som eg skal få for tredje gong i morgon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.