Tre tusen

Share

I dag kom Valle i Sørlandssendinga fordi kommunen har vedteke å løyve 3000 kroner til kvar husstand for å hjelpe med høge straumrekningar. Ordføraren stemte mot, men Margit Dale var glad for vedtaket, som var enkelt for administrasjonen å gjennomføre. Pengane kom frå ekstrainntekter av salg av straum, når folk må betale høgare avgift, får kommunen meir pengar.

Elles er det no bestemt at kulturprisen skal feirast på Sølvgarden i jolebordsesongen, så måndag 6. desember klokka 18 er det klart for å feire, først med ei samling og sidan med mat. Truleg kostar nok det meir enn tre tusen, men det er flott at medarbeidarane i radioen får ta del i kulturprisen på denne måten.

I morgon skal eg ein tur for å handle nye sko. Det vil neppe koste tre tusen, men gode sko er i grunnen verd ganske mykje meir enn vi tenkjer på til dagleg. Mange har sko for ulike høve i sin skogarderobe, men har også eit par dei brukar mest. Imelda Marcos, presidentfrua på Filippinene var jo kjent for å ha mange par sko, kan hende hadde ho tre tusen. Då måtte ho vel mest ha eit heilt anneks for å få plass til dei og ein skomakar til å halde dei i orden. Eg likar nok eit enklare liv.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.