Korona, Rem og Gaither

Share

Tysdagskvelden i Valle Radio hadde i kveld som vanleg ein sangtime, denne gongen med coutry-musikk. Deretter var det Korona, Rem og Gaither. Først hadde Siri Johannessen ein samtale med kommuneoverlegen i Bykle og Valle,  Benedicte Severinsen i Valle. Ho kunne melde om 0 sjuke med korona i Øvre Setesdal no og deretter gjekk praten på meir generelle tilhøve under pandemien.

Deretter hadde eg ein prat med Simen Rem om konserten dei skal ha på Nordibø landhandel fredagskvelden. Eg hadde gjort ein avtale med faren, Håvard Rem, men han svarte ikkje på telefonen, så det vart Simen i staden, og han svarte godt og fyldig. Han fortalde at dei kom til å ha med seg bøker som faren tidlegare hadde gitt ut og som ein no kunne få for ein god pris, som det heiter i reklamen som stadig vert sendt på radioen. Likevel blir det fort nokre kroner av det om ein vil kjøpe Håvard Rem sine samla verk, for han har gitt ut mange bøker, både diktsamlingar, romanar og anna.

Til slutt var det plass til litt om Jule-Gaither på Finsland bedehus over nyttår, der er det plass til 250 personar, og billettsaleg starta nyleg, så no må folk vere raske om dei vil få plass på julefesten på Finsland.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.