Setesdalskonferansen og Etiopia

Share

I morgon er sendinga i Valle Radio aktuell med stoff om både Setesdalskonferansen og Etiopia. Landet er i nyhetsbildet på grunn av opprør og mannen som vann Nobels Fredspris i fjor står i fokus. Men norsk misjon har i mange år hatt arbeid i Etiopia, og det er dette arbeidet som står i fokus. Korleis går det med misjonærane og med kyrkja i denne tida.

Setesdalskonferansen sist veke står også i fokus, og her har Siri Johannessen fått Tom Roger Øydne med på telefon. Turoperatøren med reiser i inn- og utland vil denne gongen vere med på telefonen frå utlandet ein stad, etter det eg fekk vite i ein prat med Siri i går.

Også Afghanistan er i mediene no om dagen, for der er det hungersnaud. Opne dører har eit arbeid i landet der kristne ikkje kan leve ope om trua si.

Tirsdag 9. november
Ansvarlig og tekniker: Siri Johannessen
18.00 Kvarteret, programinformasjon og kåseri ved Asbjørn Kvalbein
(Norea)
18.15 Andakt fra Norea Mediemisjon, ved Olav Humlebrekke (Norea)
18.30 Sangtime
19.30 Timen med Hans Birger Neergård fra NMS om Etiopia, Tom Roger Øydne
fra Risdal touring om Setesdalskonferansen, og et program fra Åpne Dører
om Afghanistan
20.30 Postludium ved Siri Johannessen
21.00 Kyrkjebakken

NETTRADIO via http://www.valleradio.com

På det lokale planet gleder eg meg til å få Reidun heim att etter turen hennar til Vigra og barnedåpen til Johannes. Ho landar i det programmet i radioen startar, så det blir nok ikkje så mykje eg får med meg av programmet denne gongen.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.