Underleg

Share

På ein eller annan måte trur eg at datamaskinen min levde sitt eige liv i kveld. Eg ville høyre på sendinga i Valle Radio, og gjekk som vanleg inn på den nettsida som ligg i ei fane. Men der var det bare sang, mykje fin sang, så eg tenkte at Sangtimen gjekk ut over oppsett tid. Men det varte og det rakk, ingenting var som programmet i avisa.

Til slutt la eg ut ein kommentar på Facebooksida til radioen, og av svara eg fekk, skjøna eg at det var hos meg noko var galt. Klokka halv ti var det framleis sangprogram. Då skulle både Postludium og Kyrkjebakken vore ferdig. Eg skrudde av maskinen og starta om att, men då var sendinga slutt, så eg fekk ikkje høyre sendinga i det heile. Men det sjølvspelande programmet slutta jo då eg skrudde av maskinen.

Dette handla Timen frå 19.30 til 20.30 om:

  • Informasjon om jolemessa for Normisjon 27.november på Sæbyggjen i Valle
  • Marianne Rysstad fra Sølvgarden om jolemarknad 26. november på Rysstad
  • Musikk frå (folkemusikk)arkivet
  • Møteplassen frå Norea med songaren Mikael Järlestrand i samtale med Ellen Sørlien

Heile programmet finn du på Setesdalswiki. Trykk på lenka.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.