Vinnarlukke

Share

Når ein reiser på basar, håpar ein jo å vinne. Men då Reidun laurdag reiste på Normisjon sin basar i Mandal, hadde ho med seg bløtkake som folka på basaren kunne kjøpe eit stykke av og så kunne sitte med ein kopp kaffe eller tre til å kose seg med for å sjekke vinnarlukka si.

Dei hadde kake-gåvekort og mykje anna ein kunne få med seg heim. Sanneleg vann ho ikkje eit slikt kort, så no har vi ei marsipankake til jol eller kva tid det no blir. Kaka må bestillast dagen før ho skal hentast, så sjølv om eg likar bløtkake betre enn marsipankake, vil ho nok nytast med glede når ho kjem i hus.

På julemesse er det også salg av ulike produkt, mellom anna kunne ein få ein liten pose med fudge, det er sjokolade med noko godt i. Det og noko dokkelær var også med heim etter hennar økt som loddkjøpar. Resultatet for arrangementet var mykje pengar til Normisjon, og så kjem all kosen i tillegg. På Rysstad-jolemessa var resultatet også stort, over 400.000 kroner,  den messa slår dei fleste rekordane.

Men Lotto-trekninga laurdagskvelden, den slo vi av, for der hadde vi ikkje vinnarsjanse i det heile. Rett nok var det visst ein i Mandal som vann nokre millionar nyleg, men vi spring ikkje til butikken i von om at slik vinnarlukke skal kome til Eskeland.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.