Vinterleg

Share

Også her ute ved kysten er det vinterleg no. Eg har funne fram ullteppe i senga, og sjølv om vi har varmepumpe, burde vi nok fyrt i omnen. Men vi har bestilt ny omn og gjort klar for utskifting, så vi syter med å bruke han.

Men her hos oss er det knapt snø, det er bare kaldt, tre-fire minusgrader var det i dag, men no regnar det, før det visst skal kome snø i morgon.

Men i morgon er det ny sending i Valle Radio, og då skal eg vere med ein halv time og snakke med Håvard Rem, som kjem i Valle folkeakademi fredag saman med sonen Simen. Dei skal presentere ei plate dei har laga.

Eg sende dette til Setesdølen i dag om programmet:

Fredag får Valle folkeakademi besøk av Håvard Rem og sonen Simen Rem. Difor vert det ein samtale i Valle Radio tysdagskvelden. Diktaren har sterke røtter til Sørlandet og sjølv seier at han kjem frå Sørlandsbanen når han får spørsmål om kor han er frå. No bur han i Oslo, men har også budd i Frankrike og Italia, Av mange verk er kanskje Cohen på norsk eitt av dei meir kjente, og ofte kan ein høyre sangen Som en spurv på en snor, ein tekst han har gjendikta. Elles kan ein også få med seg ei oppdatering om koronasituasjonen i Øvre Setesdal og Jule-Gaither på Finsland i sendinga tysdagskvelden, som også har plass til Postludium med Niklos K. Besteland.

Her er programmet:

Tirsdag 30. november
Ansvarlig og tekniker: Siri Johannessen
18.00 Kvarteret, programinformasjon og kåseri ved Asbjørn Kvalbein
(Norea)
18.15 Andakt fra Norea Mediemisjon, ved Jan Erik Lehre (Norea)
18.30 Sangtime
19.30 Timen: Kommuneoverlege Benedicte Severinsen i Valle, Håvard Rem i samtale med Harald Haugland, og Jan Kåre Haugland fra Finsland Gaither Music Club Norge
20.30 Postludium ved Niklos K. Besteland
21.00 Kyrkjebakken

NETTRADIO via http://www.valleradio.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.