Ny veg

Share

I dag opna ein parsell av ny E39 mellom Mandal og Kristiansand. Eg hadde ein avtale om å prøve nye sko hos Blanchford i Sørlandsparken klokka 10, og då vi var på heimveg noko over 11, såg vi at det var endring på gang. Truleg kunne vi kjørt på den nye parsellen då, men vi skjøna ikkje heilt kva det var, så Helge og eg valde gamlevegen. Men seinare i ettermiddag tok Helge ein tur til Mandal for å vaske bilen, og då fekk han prøvd nyvegen med 110 km fartsgrense. Bomfri skal han også vere i alle fall til nyttår, kan hende lenger også.

Det fører neppe til noko rush av reiser, for Helsestyresmaktene seier at vi må droppe joleselskap og slikt for ikkje å spreie den nye varianten Omikron-viruset. Vi ventar likevel Margunn og Stein i morgon for å feire jul saman. I kveld snakka vi også på Skype med familien på Valderøya og ønska dei god jol.

På Setesdalswiki har Geir funne vegen ned i Flåt gruve og legg ut fleire artiklar om den, medan eg har leita fram stoff om julesangar.

Kan være et bilde av 3 personer og folk som står

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.