Tankevekkande

Share

Det var tankevekkande å høyre PG Stølen fortelje om korleis ein sjukehustabbe endra livet for dattera og familien. Han var talig og hadde mykje på hjarta, og det er lett å skjøne at mykje hadde vore annleis i livet deira om ikkje tabben hadde skjedd.

Den samtalen tok det meste av timen frå halv åtte til halv ni, men før det var det også ein samtale med Knut Birkeland på AutoService Evje. Reklamen for firmaet hans høyrer vi jo i kvar sending i Valle Radio, så det var fint å høyre han sjølv snakke og fortelje om det firmaet held på med.

Til slutt var Niklos i studio og presenterte eit flott program med musikk av Dietrich Buxtehude til jul. Og han var ein skikkeleg julekomponist. Først fekk vi hans største Preludium og fuge, deretter eit innslag med kor.

2 tankar om “Tankevekkande”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.