13 nye

Share

I dag var ein sterk dag for Setesdalswiki. 13 nye artiklar vart lagde til. Her er dei;

Siri finn skattar i arkiva, Geir finn stader i Setesdal vi enno ikkje hadde skrive om, og sjølv har eg skrive inn overskrifter i to aviser og laga ein artikkel om ein organist som seinare skal spele til gudsteneste i radioen. Eg hadde planar om å skrive om dei som skal ha gudsteneste i morgon også på Setesdalswiki, men fann ikkje nok informasjon til å gjere det, men eg vonar slik informasjon vil kome etter kvart.

Gudstenesten i morgon er frå Finnnsnes kirke. Sokneprest Ruth Astrid Stellmacher er liturg og Sarah Blamire er organist. Enid Bratteng og Nicole Wiik er tekstlesarar, og Kjell Karstein Øvereng medverkar også i gudstenesta. Finnsnes kirkes ungdomskor og Kirkebandet deltek med sang og musikk, dirigert av Solrun Borvik.

Preiketeksten er Joh. 5, 1-15 og salmene er 322 Stor er din trofasthet, 331 Du lyser din fred over barnet, 452 Du som styre straum og vind og 520 Gå gjennom byens lange, rette gater

 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.