Full fart

Share

Setesdalswiki er inne i ein god periode når det gjeld vekst i talet på artiklar. Vi runda 94100 artiklar 26. januar, og 94200 4. februar. Til vanleg brukar vi ein månad på eit hundretal, denne gongen gjekk det bare ei god veke. Og no er vi på veg mot neste hundretal med god fart. Eg ser ikkje bort frå at vi kan klare det før februar er over

Samstundes utvidar vi også artiklar som vi har frå før når vi finn nytt stoff å legge til. I tillegg til å skrive om setesdal og setesdølar, skriv vi også ein del om kristenliv og kristenfolk, ettersom slikt stoff ikkje er så lett å finne digitalt. Difor vil det nok kome artiklar om prestar og predikantar også i framtida.

Stor takk til dei som hjelper med artiklar. Om du les dette og vil vere med i dugnaden, er det bare å  registrere det og starte å skrive. Eg hadde ein prat med son min, Sigmund Haugland. Han bur i Ålesund og har skrive ein artikkel om steinkyrkjer på Sunnmøre. Den vil vi få til Setesdalswiki i nær framtid, men sjølv om temaet ikkje er sterkt relatert til Setesdal, tek vi med stoff som folk frå Setesdal har gitt oss lov til å publisere. Sigmund gjekk på Hylestad skule og ungdomsskulen i Valle før han reiste til Kvitsund gymnas. Gled deg til den artikkelen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.