Sunnmøre

Share

Sunnmøre er noko langt borte frå Setesdal og Agder, men sonen vår, Sigmund Haugland, fann seg ei jente der og har slått seg ned der. Han studerte historie og skreiv ei oppgåve om middelalderkyrkjer på Sunnmøre, Den kom med i Årbok for Sunnmøre 2013 og nå har vi fått legge den ut på Setesdalswiki. Etter kvart vil det bli lenker til artikkelen og det vil bli sett inn bilder.

Eg er glad for slike artiklar på Setesdalswiki, så om du har skrive ei oppgåve og vil ha henne publisert på Setesdalswiki, kan vi sikkert finne ein måte å gjere det på. Det er god plass på nettstaden.

I dag kom det også fleire andre nye artiklar på Setesdalswiki. Når Norge også har fått gull i OL, kan vi kanskje seie at det var ein gull-dag på mange måtar, sjølv om han helst var grå i naturen her sør.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.