To gull

Share

På første dagen av OL i Kina tok Norge to gull. Terese Johaug gjekk i mål aleine etter at ho hadde bytta ski i langrenn med skibytte, og Johannes Tingnes Bøe vart møtt av tre glade skiskyttarar då han spurta inn til siger i mixed stafett.

Det blir litt sport på TV dei komande dagane, og når norske deltakarar gjer det godt, gleder vi oss også her heime.

I kveld var det så Eides språksjov. Der lurte eg litt, for det var eit samansurium av alt mogleg. Men så synte det seg, i omtalen, som Reidun las i avisa, at Linda Eide var koronafast, så redaksjonen hadde sett saman eit program med innslag frå tidlegare episodar. Men neste laurdag lovar dei nye episodar, og ikkje gamalt. For dette var ikkje gull, dei gjer seg best som ferskvare, og å setje saman mange episodar som vi får bare litt av, det gjev ikkje heilskapen.

På Setesdalswiki kom det i dag 9 nye artiklar, så til no i februar har vi fått 67 nye, det trur eg er rekord på fem dagar.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.