Varm stove

Share

Stova vår var varm også med den gamle omnen, men det tok lenger tid. Det er utvikla mykje ny teknologi når det gjeld omnar sidan den omnen vi hadde vart laga. No er den historie, Lyngdal Fyringsservice tok han med seg.

Vi hadde også ein omn på loftet, den gjekk same vegen. Så tetta dei holet i skorsteinen der og i kjellaren og sette inn eit røyr i pipa. Så no er faren for brann i pipa minimal.

I denne varme stova held eg framleis på med tekstane til ny reklame i Valle Radio. Eg hadde eit mål om å klare det innan 1. mars, men eg må nok ha den dagen også med meg for å klare det, sjølv om det ikkje er så mange att no.  Som eg skreiv i går, det er lett å love, ikkje alltid like lett å gjennomføre. Stev har eg laga mykje av, men høyrespel var ein ny sjanger for meg.

Kan være et bilde av ild og innendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.