Dilemma

Share

I kveldens sending i Valle radio fortalde Øyvind Jacob, som var ansvarleg for programmet, om eit dilemma han kom til å få på laurdag. Då skal det vere fagdag for stavkyrkja på Rysstad, og den er han sterkt involvert i. Men så er det også opning av ei samling av bøker av Gabriel Scott på Valle folkebibliotek i Sæbyggjen. Og Scott er ein forfattar Øyvind har hatt nært forhold til heilt frå han var barn. Difor ville han gjerne også fått med seg denne.

Samtalen var med Arne Henriksen, som fortalde om Gabriel Scott. Dessverre fekk eg ikkje med meg heile den samtalen, for når telefonen ringer og det er sending i Valle radio, så har også eg eit dilemma, som du sikkert skjøner. Eg løyste det ved å ringe opp att seinare. Men dermed fekk eg ikkje med meg Johs. Bjørkeli sitt slentrande kåseri om musikk.

Slik vil det jo ofte vere. Dersom du ikkje høyrde på Valle radio i kveld, fekk du ikkje med deg dette programmet:

Velkomne til sending 🌺 Nettradio: https://stream.valleradio.com/valle_hq
19.00 Tankar frå Bibelen med Torfinn Brokke
19.30 Kommunen informerer med ordførar Steinar Kyrvestad
20.00 Lokal time med Øyvind Jacob
– Geir Daasvatn om Setesdal for Ukraina
– Arne Henriksen om Gabriel Scott
21.00 Musikkprogram med Johs. Bjørkeli

 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.