Feel good

Share

I A-Magasinet denne veka las eg om Marian Keyes, ho skriv feel-good romanar, lettleste skal dei også vere. Så eg sjekka på Mandal bibliotek og dei hadde fleire bøker av henne, mellom anna Rachels ferie, som var omtalt i artikkelen eg las.

Laurdag henta Reidun to slike bøker då ho var i byen. Ho var på basar på Kirkesenteret i Gågata og gjekk turen over brua og tilbake i det fine veret medan bilen stod i parkeringsfjellet.

Så sette eg meg til å lese, og starten gjekk så høveleg. Men om eg kjem til å fullføre, er eg ikkje sikker på. I ein prat med Rønnaug i dag sa ho at når det gjeld fagbøker, låner ein dei og les kanskje bare litt her og der, skummar gjennom dei. Kanskje skulle eg gjere det med denne romanen også, for eg opplevde ikkje så mykje feel-good i starten på boka i det minste. Der fortel Rachel om narkotikabruk i New York før ho blir sett på flyet heim til Irland for å avrusast.

Rus er ikkje noko hyggeleg å lese om, så fram til no er eg nok heller skuffa. Men kanskje kjem det seg om ho blir avrusa og opplever andre kvalitetar i livet. Så eg får visst halde på litt lenger og sjå om det blir verkeleg feel good lenger ute i boka.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.