Inga sending

Share

Tysdagskveld utan Valle Radio er ikkje det same. Når ein kan finne nettsida vallaradio.com og sjå at det er sending, splearen er kvit, og så kan trykke på knappen og høyre sendinga, då er det tysdagskveld i stova. Men i kveld var det ikkje sending.

No hadde vi jo tre sendingar i sist veke, med sendinga frå auksjonen på Bygland kulturscene som ei svært spesiell oppleving. Om sendinga i morgon kveld blir ei spesiell oppleving, det veit eg ikkje. Vi sender ein samtale eg hadde med Johs. Bjørkeli etter at han hadde vore ein tur i Amerika, eit arkivopptak frå 2001. Og så startar Opi sending alt klokka 20.45, altså eit kvarter før vanleg tid.

Onsdag 16. mars

Ansvarleg: Harald Haugland
Teknikar: Liv Gunn Viki

Program
19.00 Tankar frå Bibelen ved Håvard Viki
19.30 Kommunen informerer ved Siv Ragnhild Bjerga
20.00 Frå arkivet: Ein hylstring i USA ved Johs. Bjørkeli
20.45 Opi sending ved Jorunn Lund Harstad og Kåre Rike

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.